Friday, October 11, 2013

Saat Dünyasına Farklı Bir Bakış: Puma ULTRASIZE

PUMA ULTRASIZE SAATLER!!!


Puma'nın tasarımcıları adına kendilerini aştıklarını söyledikleri bir saat segmentine ne dersiniz?  Puma Ultrasize saatlerle işte karşınızda. Bütün ögeleri olabildiğince büyük tasarlanmış saatlerle piyasaya ne raddede değer verdiğini gösteren Puma, gerçekten tarzıyla farkını yansıtıyor. Üst kısmında bulunan kocaman logo, sağ kısımda bulunan kocaman 3 göstergesi, büyük kollar, büyük bir kurma kolu, geniş kauçuk kordon gerçekten saati eşsiz kılıyor diyebiliriz. 


Yukarıda gördüğünüze ek olarak bir de çerçevesi çelik gri rengi bulunan saat gerçekten farklı, gerçekten bir değişiklik abidesi. 100 metre su geçirmem özelliği bulunan saatin saat 8 yönündeki göstergesi açık gri biçimde tasarlanmış. Bu da tasarımcıların fark yaratmak adına, erkek saat modellerine yeni bir soluk getirmek adına yaptıkları küçük bir detay diyebiliriz. Fiyatı da yaklaşık 200tl civarında olan bu saatin saate çok para harcamak istemeyen, ama kalabalıkların dışına çımayı benliğinde bir zorunluk hisseden insanları hedef aldığını, onların kollarında salınmayı tercih ettiğini söylemek çok da yanlış olmaz. Eğer kendinize sabah akşam bir saat modeli bakıyor ve ne alsam sorusunun cevabında kayboluyorsanız, fiyatı oldukça makul olan bu saat sizin kolunuzu şenlendirirken, etraftaki kıskanç bakışları komple üzerinize çekebilir.

Ben nazardan korkarım arkadaş demiyorsanız, işte Puma'da boyutu kadar ultra bir saat model segmenti sizler için satışa sunuldu.

Saatin Teknik Özellikleri:

Özellikler:
Üç el hareketi ile analog ekran
Benzersiz bir görünüm için sol tarafta kurma kolu
"12" stilize "3" ve PUMA Kedisi Logosu ile yükseltilmiş saat işaretleri,
Mat siyah çift enjeksiyonlu poliüretan kayış
100 metreye kadar su geçirmez
Kasa boyutu: 50mm
İki yıl distribütör garantisi




No comments:

Post a Comment